Puna e NPL Ambienti SH.A

Më poshtë shihet puna nga NPL Ambienti SH.A, Mbjellja e luleve tek varrezat e Dëshmorëve si dhe dekorimi me lule i emblemës së UQK

dhe punë tjera si kositja e hekurudhës etj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *